Granada bil

Planlegger du å dra på ferie til Grenada? Da kan det være praktisk å leie en bil, som vil være et svært praktisk hjelpemiddel når det gjelder å komme seg rundt for å utforske byen og se steder som du kanskje ikke ville fått anledning til om du skulle utforsket byen til fots.

Det finnes mange forskjellige bilutleiefirmaer i Granada, og det kan godt hende at du finner et utleiefirma som leier ut bilmerket som bærer samme navn. Hvor kult hadde det ikke vært å kjøre en Granada bil på ferie i Grenada? Det synes i hvert fall vi høres kjempemorsomt ut!

Hva er Granada?

Granada er et bilmerke som i mange år var svært populær. Populariteten til dette bilmerket kan man se en rekke steder, for eksempel i en sang hvor countrybandet Vassendgutane synger om det. Setningen er som følgende: «For ej kjøyre Granada. Ja det e kje nåke lada».

Men foruten et populært bilmerke, hva er egentlig Granada? Det er et bilmerke som produseres av Ford. Derfor er det heller ikke feil å kalle det for Ford Granada, for det er jo det som er det fullstendige navnet på bilen.

Granada typer

Det finnes forskjellige Granada typer, så dette er en bil som du kan ha uansett hvordan livssituasjonen din ser ut. Det er svært praktisk, ettersom man ikke trenger å bytte bilmerke fordi livet forandrer seg. Nedenfor skal vi ta en nærmere titt på de forskjellige Granada typene som finnes – og som du kan leie på ferie i Granada!

Sedan

Granada kan leveres som sedan, og her kan du velge mellom 2 og 4 dører. Det er en svært romslig bil.

Stasjonsvogn

Granada er også en bil som passer bra for barnefamilier, i og med at det er mulig å få den levert som en stasjonsvogn.

Stasjonsvogn er kjent som den perfekte familiebilen, og det er noe veldig mange vet. Derfor er det ikke uvanlig at mange barnefamilier velger å gå for den type bil. Også når det gjelder kjøp av en Granada bil.

Granada stasjonsvogn kjennetegnes av det er en 5 dørs bil. Denne biltypen kan også kalles en turnier.

Coupé

Det er imidlertid ikke sikkert at du er på jakt etter en bil med så stor plass, og da kan det hende at en coupé er stor nok. En coupé kjennetegnes av at bilen inneholder 2 seter. I noen tilfeller inneholder også bilen 2+2 seter.

Coupé er kanskje den type Granada som varierer mest når det gjelder utforming. Denne biltypen kommer både med to og fire dører. Det vil variere med utgangspunkt i hvilken bilprodusert som har produsert bilen.

Den største forskjellen mellom en coupé og en sedan er interiørvolumet i bilen.

Hvordan er det å leie en Granada?

Når man er på ferie, er det veldig lett å leie en bil. Det er imidlertid litt uvisst hvor vidt du får muligheten til å leie akkurat den bilen du ønsker å leie. Hvis de har en Granada inne, er kanskje du den heldige. Og hvis ikke – bedre lykke neste gang!