Ting å gjøre om været i Karibien svikter

Selv om Karibien kan være en spennende destinasjon, så er det ingen tvil om at det kan være værtøft i området på deler av året. Da er det lite annet å gjøre enn å finne på noe man kan bruke tiden sin på innendørs, og det er nettopp dette vi har sett nærmere på. Du kan riktignok ta turen til stranda som en ihugget nordmann, men når det blåser stiv kuling og regner er det nok noe de fleste vil droppe.

Derfor har vi funnet noen aktiviteter som er langt bedre å bruke tiden sin på mens du venter på at solen igjen skal stikke frem fra skylaget. Disse krever ikke noe spesielt forberedt og de fleste kan gjøres fra mobilen din. Du slipper derfor pakke med deg en rekke dingser for å ha en plan B underveis.

Spill på nett

De fleste land i Karibien ligger riktignok litt bak Norge når det gjelder infrastruktur, men internett har de alle sammen. Du vil nok ikke finne 5G alle steder, men 4G er tilgjengelig fra kjente operatører. Dette betyr at du kan ta med dine favorittspill fra casino og spillsider på ferie. Alt du trenger å gjøre er å logge deg inn gjennom nettleseren på telefonen din, så er du klar til å ta igjen litt tapt tid.

Bare pass på at du sikrer deg en stabil internett tilkobling slik at du ikke blir kastet ut av spillene halvveis. Dette kan ofte medføre litt problematikk underveis dersom du sitter midt i et spill når tilkoblingen blir forstyrret.

Lese bøker

Selv om de fleste av oss gjerne vil bruke turen til Grenada på stranden, så kan man være uheldig med været. Da er det greit å få tatt igjen litt tapt lesetid, noe de fleste kan gjøre fra mobilen sin. Her finnes det både lydbøker og digitale leseapper som gjør det mulig å laste ned dine favoritter. Når det er sagt, så kan det være lurt å laste ned disse før du reiser til Karibien. Dette skyldes at du ofte må ha egne mobilplaner her og det kan derfor fort bli dyrt å laste opp med store mengder data.

Besøk lokale museum

Mange ser nok bare på Karibien som en destinasjon for krystallklart vann og hvite strender, men det er også enormt mye historie på de ulike øyene. Det kan derfor være en spennende mulighet til å besøke noen lokale museer når været ikke er egnet for stranden. Her kan du ofte finne mye historie om pirater, kolonier, eventyrere og annet spennende som har preget øyene gjennom flere hundre år.

Oppsummering

Når man først tar turen til Karibien vil nok de fleste foretrekke å ligge på en strand, men det er også mye annet man kan gjøre dersom været ikke er på din side. Vi har derfor sett nærmere på noen muligheter for deg som trenger litt innendørsaktiviteter å ta fatt på neste gang det regner såpass mye at man ikke gidder reise på stranden.