De mest undervurderte stedene å besøke i Grenada

Hvem drømmer seg ikke vekk med hvite strender og varme late dager ved det karibiske havet? Etter å ha sett talløse filmer som viser hvor vakkert det er der, så er Grenada litt i skyggen av alt det glamorøse du ser i brosjyrer. Før du drar til et så ukjent og spennende sted er det lurt å lese seg litt opp om stedet, og du finner masse god informsjon i det store norske leksikon.

Fort Frederick

Den kanadiske regjering brukte mye tid til å resturantere det gamle fortet. Der kan du finne flere gode overraskelser om du tar kjøreturen opp. Om du vil ha en god utsikt over havnen finner du den beste fra brystvernet som du kan utforske her.

Krydderplantasjer

Grenada er kjent for sine deilige krydderplantasjer, så besøk en, der du kan få sett hvordan de behandler og foredler muskat. En garantert spennende opplevelse som vil få de aller fleste til å sette mer pris på krydder og hvordan det påvirker vårt liv i.

Levera National Park

Her kan du finne noen av de aller flotteste hvite sandstrender. Nyt lange deilige dager med flere aktiviteter som snorkling, svømming, og for oss nordmenn, nyte den deilige varme solen.

Føler du det blir litt kjedelige å bare ligge stille og nyte varmen i noen timer, ikke vær redd, det er et godt utviklet mobil nett her, så du kan oppdatere verden om dine opplevelser eller spille litt. Hvem vet, kanskje du kan bruke tiden til å lese mer om Cashback Casino på Maria, for det er alltid bra å lære seg littt mer om fordeler du kan få.

Elven Antoine Rum Distillery

Etter å ha slappet litt av vil det være verdt å ta turen til et ekte rom disstilleri. Her kan du lære hvordan de lager rom, og blir du tørst, så deler de med deg helt gratis. Hvem kan vel ikke forsøke seg på det ferdiglagde produktet?

Annandale Falls

Fossefall og deilige tropiske flora, alt er rundt deg, og når du er først på reise går en 15 minutters tur til fantastikse Annandale Falls som en lek. Her kan du virkelig falle inn i en drømmeverden av opplevelser.

St. George

Når du lander i hovedstaden St. George vil det være til en virkelig vakker liten by. Her kan du gå rundt i flere timer for å bare oppleve nye farger og deilige koloniale bygninger som strekker seg tilbake til gammel europeisk stil. Sjarmen ligger perfekt her, sammen med det som mange vil si er den vakreste havnen i hele regionen.

Her kan du også besøke gamle franske fegsler og museum som vil garantert fortelle deg mye om Grenadas fantastiske historie.

En annen plass du kan finne veldig mye informasjon om forskjellige attraksjoner på Grenada er gjennom HikersBay. Som du ser, en bortgjemt liten øy som helt garantert vil ta deg med på en deilig reise med opplevelser for alle dine sanser.

Engelsk er hovedspråket, selv om de har sin egen lille vri vil du nok helt sikkert klare å kommunisere med alle de lokale, som er veldig vennlig.